Resetiranje lozinke

Vaši rezultati pretraživanja

Pravila i uvjeti korištenja

 

1. Stranice na adresi www.apartmani.hr su u vlasništvu Marting d.o.o., Postira, Polježice 63, u daljnjem tekstu vlasnik stranice.

2. Sve odredbe i obavijesti o općim uvjetima navedene u daljnjem tekstu, svojim korištenjem pristajete na navedeno.

3. Stranica se bavi oglašavanjem apartmana, soba, hotela, vila, kampova i ostalih smještajnih kapaciteta vezano za smještaj gostiju.

4. Informacije na stranici apartmani hr. namjenjene su za nekomercijalno korištenje, osobnim korisnicima.

5. Korisnik-oglašivač koristi našu web stranicu za promociju i oglašavanje svojih smještajnih kapaciteta.

6. Sve slike, tekstovi te ostale informacije vezane za pojedine smještajne jedinice, u vlasti su korisnika-oglašivača, korisnika naših usluga, te vlasnik stranice Marting d.o.o. ne odgovara ni na koji način za istinitost navedenih podataka, nego za istinitost tih podataka odgovara korisnik-oglašivač.

7. Marting d.o.o. ne daje nikakva jamstva glede točnosti, potpunosti ili autentičnosti objavljenih slika, sadržaja, tekstova svakog pojedinog oglašavača.

8. Svi eventualni sporovi nastali iz odnosa gosta i oglašivača (nastali zbog istinitosti podataka o korisniku-oglašivaču, sadržaju ponude, i cijeni ponude i sl.) rješavaju se isključivo između gosta i oglašivača. Marting d.o.o. nije odgovoran ni za kakvu štetu bilo koje vrste, nastale kao posljedica takvih odnosa.

9. Zabranjeno je kopiranje, dijeljenje, prodavanje ili na bilo koji način izmjena sadržaja, bez izričite dozvole vlasnika stranice ili korisnika-oglašivača.

10. Materijali na ovim stranicama zaštićeni su autorskim pravima, svaka neovlaštena uporaba bilo kojeg materijala na ovim stranicama može predstavljati Povredu odredaba Zakona o autorskom pravu i srodnim pravima (NN br. 167/03 i 79/07) i drugih propisa u Republici Hrvatskoj.

11. Marting d.o.o. zadržava pravo trenutno s popisa korisnika brisati one korisnike koji bi kršili ova pravila i uvjete ili na neki drugi način usporavali ili ometali rad stranica.

12. Marting d.o.o. zadržava pravo izmjene dizajna stranice bez obavijesti korisnika.

13. Marting d.o.o. se obvezuje da neće objavljivati oglase koji su u suprotnosti sa zakonom, ostalim propisima i Ustavom Republike Hrvatske.

14. Marting d.o.o. ima pravo da promjeni navedene uvjeta korištenja stranica i drugih uvjeta poslovanja bez prethodne najave. Na internet stranici apartmani.hr, koriste se slike i podaci koji su u vlasništvu korisnika-oglašivača, te za istinitost tih podataka, vlasnik stranice Marting d.o.o. ne odgovara ni krivično ni materijalno.

 

NAČIN POSLOVANJA S KORISNIKOM-OGLAŠIVAĆEM SMJEŠTAJNIH KAPACITETA I MARTING D.O.O.

Korisnik-oglašivač, pristajući na pravila i uvjete korištenja, potpisuje ugovor o poslovnoj suradnji s Marting d.o.o. te dostavlja slike svojih smještajnih kapaciteta. Cijena oglašavanja po smještajnoj jedinici godišnje iznosi 1,00 kn dnevno. Stranica o oglašavanju se aktiviraju u roku od 1-8 dana nakon vidljive uplate korisnika-oglašivača na račun Marting d.o.o. Mogućnost izmjena slika i podataka bez naplate.

Marting d.o.o. nema nikakve daljnje novčane naplate od korisnika-oglašivača.

 

NAČIN POSLOVANJA S KORISNICIMA-OGLAŠIVAĆIMA SMJEŠTAJNIH KAPACITETA I GOSTIMA

Korisnik-oglašivač dobiva svoju ID adresu te samostalno može mijenjati podatke na svojoj stranici (rezervacije, izmjene podataka i sl.). Korisnik-oglašivač direktno komunicira s gostom te vrši naplatu po cijenama koje su navedene na stranici korisnika-oglašivača.

Marting d.o.o. neće odgovarati ni za kakvu izravnu ili neizravnu, slučajnu ili namjernu, materijalnu ili nematerijalnu štetu, proizašlu iz tih odnosa.